Ispis

ZAGREB, 21. lipnja 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su 21. lipnja 2013. Sanji Jovanović na osvojenoj zlatnoj medalji na 50m leđno na Mediteranskim igrama Mersin 2013.

ZAGREB, 21. lipnja 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su 21. lipnja 2013. Sanji Jovanović na osvojenoj zlatnoj medalji na 50m leđno na Mediteranskim igrama Mersin 2013.:
"Razveselila nas je vijest o prvoj hrvatskoj medalji na XVII. Mediteranskim igrama Mersin 2013.! U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, od srca ti čestitamo na zlatnoj medalji osvojenoj na 50m leđno. Još si jednom dokazala svoju nedvojbenu kvalitetu. Disciplinom, trudom i radom postigla si još jedan veliki uspjeh, kako za sebe tako i za hrvatsko plivanje. Iskrene čestitke upućujemo i tvom stručnom stožeru. Sigurni smo da je tvoja medalja uvod u mnogobrojne športske uspjehe koje će ostvariti hrvatski športaši na MI Mersin, a na radost i ponos svih nas u domovini. I u nastavku tvoje karijere želimo ti još puno uspjeha i zadovoljstva!"