Dobitnik Arhitektonski ured 3LHD

Arhitektonski ured 3LHD iz Zagreba projektirao je sportsku dvoranu Bale u istarskom gradiću Bale. Stajala je sedam milijuna kuna, a svjetski je primjer sportske gradnje, racionalne i u zajedništvu arhitekture, umjetnosti, kulture i sporta u suživotu tradicionalnog i suvremenog.

Jeftina gradnja koja poštuje prirodan okoliš i autohtone materijale uz funkcionalnu koncepcija jednako je prihvatljiva i čovjeku i okolišu. Izgrađena u malom istarskom gradiću s 1 000 stanovnika, zbog svoje je specifične uklopljenosti u postojeći okoliš i izuzetne uloge koju ima za lokalnu zajednicu.

Osvojila je niz međunarodnih i domaćih arhitektonskih priznanja, uključujući i nagradu na Svjetskom festivalu arhitekture u Barceloni WAF 2008., te 2009. „IOC/ IAKS Award“, nagradu koju dodjeljuje Međunarodni olimpijski odbor i Međunarodna udruga za sportske i rekreacijske objekte (IAKS), te Međunarodni paraolimpijski odbor bienalno, i to najboljim arhitektonskim ostvarenjima objekata namijenjenih sportu i rekreaciji.  3LHD je osim ove sportske dvorane projektirao i splitsku Spaladium Arenu, riječki Centar Zamet, te Zagrebački plesni centar.