Dobitnik Sportske novosti, dnevni sportski list
Sportske novosti, jedini sportski dnevni list u Hrvatskoj, izlazi neprekidno od 1967. Prvi broj SN pod imenom IFN (Ilustrirane fizkulturne novine) tiskan je 9. kolovoza 1945. u Zagrebu. Krajem iste godine IFN mijenja ime u Narodni sport. S tim imenom postaje poznat i cijenjen sportski list, a 17 godine kasnije dobiva današnje ime - Sportske novosti.

Osim nacionalnog, imaju i regionalna izdanja (Dalmacija, Slavonija, Istra i drugo) te posebna za Sloveniju i BiH, a distribuiraju se u gotovo sve države Europe i svijeta. U svojoj iznimno bogatoj povijesti izdavana su i brojna revijalna izdanja i magazini: Sportska panorama, Mala biblioteka, Sportska tribina, Moto magazin, Revija SN, Sprint, Sport magazin, IKS, Super sport.  Praćenje olimpizma važna je redakcijska tradicija. Novinari SN izvješćivali su svoje vjerne i brojne čitatelje s gotovo svih ljetnih i zimskih Olimpijskih igara. Posebnog izvjestitelja list je imao već na OI London 1948. 

SN tradicionalno organizira Kros Sportskih novosti, na kojem svake godine nastupaju tisuće školaraca iz cijele Hrvatske, te u suradnji s Podravkom iznimnu dječju manifestaciju - Lino višebojac, na kojem se svake školske sezone natječu osnovnoškolci iz 24 hrvatske županije u atletici, nogometu, rukometu, košarci, skakanju u vrećama, potezanju konopca. U posljednih pet godina u projekt Lino višebojac uključilo se više od 100.000 školaraca iz 100 hrvatskih osnovnih škola.