Ispis

Daruvar, 7. travnja 2022. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Daruvarske toplice potpisali su ugovor o partnerstvu kojim se definira poslovna suradnja krovne udruge hrvatskog sporta i renomirane specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju.

Ugovor u Daruvarskim toplicama potpisali su glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač i ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković. Partneri će surađivati na području prevencije i rehabilitacije hrvatskih sportaša u svrhu njihova nastupa na sportskih natjecanjima. Temeljem ovoga ugovora, Daruvarske toplice, između ostalog, stječu pravo korištenja naziva „Partner Hrvatskog olimpijskog odbora za prevenciju i rehabilitaciju sportaša“ te isticanja tog naziva na vlastitom memorandumu, proizvodima, kao i u promidžbenim materijalima i reklamnim kampanjama.

- Zadovoljstvo mi je staviti potpis na ugovor o partnerstvu s tako uglednom medicinskom ustanovom čije se ime među sportašima i sportašicama izgovara s velikim respektom. Nakon rehabilitacije u Daruvarskim toplicama, brojni su se eminentni sportaši vratili u sportske arene zahvaljujući vrhunskom tretmanu koji je pridonio njihovom zdravstvenom boljitku - kazao je glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

Vrhunske rezultate rehabilitacije, uz profesionalan pristup stručnog tima i specifične individualne tretmane, istaknuo je i ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković, ocijenivši  da će suradnja s Hrvatskim olimpijskim odborom biti snažan vjetar u leđa za još intenzivniji razvoj i pozicioniranje Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema, prevencije i sportske rehabilitacije.

O novouspostavljenoj suradnji pohvalnim riječima je govorio i gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček, a taj čin prigodnim je obraćanjem pozdravio i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić.

Ugovor o partnerstvu između HOO-a i Daruvarskih toplica sklopljen je na jednogodišnje razdoblje i traje do 6. travnja 2023. godine. (hoo/vk)