Zagreb, 6. svibnja 2008. - Agencija adriatica.net, partner Hrvatskog olimpijskog odbora za OI Peking 2008 i ZOI Vancouver 2010 ovih se dana intenzivno priprema za vrlo odgovornu zadaću u nastupu hrv...

Zagreb, 6. svibnja 2008. - Agencija adriatica.net, partner Hrvatskog olimpijskog odbora za OI Peking 2008 i ZOI Vancouver 2010 ovih se dana intenzivno priprema za vrlo odgovornu zadaću u nastupu hrvatske olimpijske delegacije na ovim predstojećim Igrama.

O strategiji odlaska hrvatske olimpijske delegacije u kanadski Vancouver, ali i završnim pripremama za odlazak u kineski Peking, prodaji ulaznica i zahtjevima velikog broja zainteresiranih posjetitelja središnjeg sportskog događaja, ovih dana pregovarali su pomoćnik glavnog tajnika za marketing HOO-a Ranko Ćetković, inače voditelj Hrvatske kuće u Pekingu i izvršna direktorica prodaje, Dubravka Davidović prema čijoj će najavi, adriatica.net u Hrvatskoj kući u Pekingu, organiziranoj u suradnji s Hrvatskog gospodarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom, predstavit posebnu poslovnu ponudu prilagođenu kineskom tržištu.