Hrvatski zbor sportskih novinara 

www.hzsn.hr

 

 HZSN

Predsjednik Jura Ozmec
Glavni tajnik Marijan Bakić


Sjedište
Perkovčeva 2
HR - 10000 Zagreb

 

 

Tel. +385 1 4828333
Fax +385 1 4828332

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zagreb, 13. travnja 2018. - Na prvu obljetnicu prerane smrti Tomislava Židaka, jednog od najvećih novinara koji je pisao hrvatskim jezikom, redakcijski kolege i prijatelji priredili su drugu knjigu njegovih izabranih tekstova, objavljenih tijekom prošlih sedam, osam godina u kolumni “Iz maksimirske šume”.

Zagreb, 31. prosinca 2017. - Na kraju još jedne uspješne sportske godine tradicija nalaže i valoriziranje novinarskih postignuća u prošlih 365 dana, a na nacionalnoj razini to je u domeni strukovne udruge koja je i jedan od osnivača HOO-a.

Seul / Zagreb, 12. svibnja 2017. (Hina/Hoo) - Jura Ozmec, predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara, glavni urednik Sportske televizije, predsjednik Komisije za informiranje i izdavaštvo HOO-a te  dosadašnji član Izvršnog odbora AIPS-a, izabran je aklamacijom za rizničara Svjetske udruge sportskih novinara (AIPS), a na 80. kongresu AIPS-a u budućem olimpijskom poprištu Pjongčangu u Južnoj Koreji novi mandat za predsjednika AIPS-a dobio je Talijan Gianni Merlo.