Hrvatski zbor sportskih novinara 

www.hzsn.hr

 

 HZSN

Predsjednik Jura Ozmec
Glavni tajnik Marijan Bakić


Sjedište
Perkovčeva 2
HR - 10000 Zagreb

 

 

Tel. +385 1 4828333
Fax +385 1 4828332

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zagreb, 27. lipnja 2019. - Povodom Dana državnosti predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u Uredu predsjednice RH na Pantovčaku dodijelila je Povelju Republike Hrvatske Hrvatskom zboru sportskih novinara (HZSN). Povelju Republike Hrvatske primio je predsjednik HZSN-a Jura Ozmec, a uz njega na dodjeli su sudjelovali i glavni tajnik Marijan Bakić i članica Izvršnog odbora HZSN Ivana Lukačić-Krajina.Hrvatski zbor sportskih novinara ove godine obilježava 70 godina postojanja, a predsjednica RH bila je pokrovitelj svečanosti koja je održana točno na dan osnivanja 6. travnja u zagrebačkom Hotelu Westin.

Zagreb, 6. travnja 2019. - Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) obilježio je u zagrebačkom hotelu Westin 70. obljetnicu djelovanja, a tom prigodom nagradio je i zaslužnike za posebno vrijedna postignuća u prošloj godini. Među laureatima je bila i voditeljica Odjela za komunikaciju i multimedije Hrvatskog olimpijskog odbora Radica Jurkin, kojoj je uručeno Priznanje HZSN-a za promicanje sporta u izdavačkoj djelatnosti.

Zagreb, 13. travnja 2018. - Na prvu obljetnicu prerane smrti Tomislava Židaka, jednog od najvećih novinara koji je pisao hrvatskim jezikom, redakcijski kolege i prijatelji priredili su drugu knjigu njegovih izabranih tekstova, objavljenih tijekom prošlih sedam, osam godina u kolumni “Iz maksimirske šume”.