Povodom održavanja Mediteranskog prvenstva u fitnessu, body fitnessu, classic bodybuldingu i bodybuildingu za žene i muškarce, u Zagrebu je boravio predsjednik Europske bodybuilding i fitness federa...

Povodom održavanja Mediteranskog prvenstva u fitnessu, body fitnessu, classic bodybuldingu i bodybuildingu za žene i muškarce, u Zagrebu je boravio predsjednik Europske bodybuilding i fitness federacije (EBFF) Rafael Santonja Gomez, kojeg su u ponedjeljak 9. listopada 2006. na radni sastanak zajedno s novim predsjednikom Hrvatskog bodybuilding saveza Damirom Siserom primili i čelnici HOO-a, predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop.

Mediteransko prvenstvo je prvo natjecanje međunarodnog karaktera u bodybuildingu i fitnessu koje je održano u Hrvatskoj, a predsjednik EBFF-a Gomez je izrazio veliko zadovoljstvo održanim prvenstvom, kako organizacijom tako i natjecateljskom kvalitetom. Također je izrazio zadovoljstvo što se europski trend razvoja fitnessa i bodybuldinga odrazio i na Hrvatsku gdje se veliki broj ljudi rekreativno bavi ovim sportovima što predstavlja bazu za kvalitetan izbor sportaša natjecatelja.