Ispis

Zagreb, 24. rujna 2021. - Povodom Europskog tjedna sporta, iz Ministarstva turizma i sporta upućen je poziv građanstvu za aktivno sudjelovanje. U subotu, 25. rujna 2021. godine, #BeActive Night ugostit će Stari grad Zrinskih u Čakovcu.

 

Program će započeti u 19 sati, a građani će imati priliku biti aktivni kroz pet različitih fitness programa koje će voditi čakovečki fitness treneri, dok će u pauzama moći uživati u zabavnom programu plesnih skupina Međimurske županije. Svrha ovog događanja je prikazati prednosti noćnog vježbanja na otvorenom te kako vježbanje može biti zabavno bilo gdje i bilo kada.

 

U nedjelju, 26. rujna, u razdoblju od 11 do 16 sati građani su pozvani na Nacionalni dan Europskog tjedna sporta na RŠC-u Jarun u Zagrebu, gdje će imati priliku upoznati se s različitim sportovima i oblicima tjelesne aktivnosti, ali i pratiti natjecanje u tradicionalnim sportovima, u kojima će sudjelovati timovi županija iz različitih dijelova Hrvatske.

Očekuje nas vrlo aktivan vikend te vas pozivamo da nam se pridružite i radujemo se vašem dolasku - stoji u poruci Ministarstva turizma i sporta, a pozivu na tjelesnu aktivnost u Europskom tjednu sporta pridružuje se i Hrvatski olimpijski odbor. (mints/hoo)