Dopredsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Stojko Vranković i vršitelj dužnosti glavnog tajnika HOO-a Josip Čop primili u petak 4. veljače, čelnike Europske hokejske federacije (EHF) predsjednika ...

Dopredsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Stojko Vranković i vršitelj dužnosti glavnog tajnika HOO-a Josip Čop primili u petak 4. veljače, čelnike Europske hokejske federacije (EHF) predsjednika Leandra Negreua i glavnog tajnika David R. Balbirniea te predsjednika i glavnog tajnika Hrvatskog hokejskog saveza, Zlatka Dežđeka i Zvonimira Kaića sa suradnicima, a koji u Zagrebu odrađuju redovnu sjednicu Izvršnog odbora EHF-e.

U razgovoru sa svojim gostima, v.d. glavni tajnik Josip Čop istaknuo je da Hrvatski olimpijski odbor podupire hokejske radnike u nastojanju da budu nositelji razvoja ovog sporta u regiji, što je očekivano, kako je sam kazao, zbog činjenice da hokej na travi u Hrvatskoj ima tradicionalno mjesto u sportskoj zajednici već punih 110 godina čiju opstojnost slavi 2006. godine. Razgovarajući o perspektivama ovog sporta, predsjednik EHF-a Leandre Negre upoznao je domaćine s mogućim racionalnijim tehničkim rješenjima izgradnje objekata koji bi istodobno poslužili hokeju na travi i nogometu.

Zahvalivši se na srdačnom prijamu u Hrvatskom olimpijskom odboru, predsjednik Negre je istaknuo odlučnu potporu suradnje Europske hokejske federacije i Hrvatskog hokejskog saveza na ciljevima koji su u Hrvatskom olimpijskom odboru i ovim susretom naišli na odobravanje.