Zajednica sportova PGŽ/Rijeka, 7.studenoga 2010. - Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Društveno veleučilište, Odjel za izobrazbu trenera u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Riječkim sportskim savezom objavili su 19.10.2010. Natječaj za upis na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera u akademskoj 2010/11 godini za pristupnike s područja Primorsko-goranske županije. Prijave su u tijeku.

Zajednica sportova PGŽ/Rijeka, 7.studenoga 2010. - Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Društveno veleučilište, Odjel za izobrazbu trenera u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Riječkim sportskim savezom objavili su 19.10.2010. Natječaj za upis na Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera u akademskoj 2010/11 godini za pristupnike s područja Primorsko-goranske županije.

Radi se o drugom ciklusu ovog studija u Rijeci. Po završetku studija polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u izabranom sportu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili fitnesu i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE i 180 ECTS bodova.

Nositelj programa studija je Društveno veleučilište u Zagrebu – Odjel za izobrazbu trenera, Kineziološki fakultet neposredni je izvoditelj studija. Zajednica sportova PGŽ je organizator i koordinator aktivnosti studija u Rijeci dok Riječki sportski savez osigurava potrebnu sportsku infrastrukturu za odvijanje nastave.

Nastava na izvanrednom studiju traje tri školske godine (6 semestara) i realizirat će se u skladu s važećim nastavnim planom i programom studija na DVZ-OIT (ECTS program - listopad 2007. god.) Nastava se odvija u ukupnom trajanju 14-18 dana koncentrirane nastave po semestru, u pravilu, kroz dvije seanse u trajanju 7-9 radnih dana.

Prijave za upis primaju se do 15.11.2010. godine u Zajednici sportova PGŽ, Jadranski trg 4/3. Razredbeni ispiti bit će 28.11.2010. na sportskim terenima na Kantridi. Upis i početak prvog semestra početkom veljače 2011. godine. Cijena prvog semestra je 4.500,00 kn. Tekst Natječaja i potrebni obrasci za prijavu mogu se dobiti u sjedištu Zajednice sportova PGŽ, Jadranski trg 4 ili preuzeti sa www.sport-pgz.hr