ZAGREB, 30. svibnja 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Hrvatskom pikado savezu na uspjehu ostvarnom na Svjetskom i Europskom prvenstvu u elektroničnom pikadu održanim u španjolskom Benidormu.

ZAGREB, 30. svibnja 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Hrvatskom pikado savezu na uspjehu ostvarnom na Svjetskom i Europskom prvenstvu u elektroničnom pikadu održanim u španjolskom Benidormu:
"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno upućujemo Vam iskrene čestitke na ostvarenom velikom uspjehu hrvatske pikado reprezentacije na Svjetskom i Europskom prvenstvu u elektroničkom pikadu održanom u španjolskom Benidormu.
Čestitamo Borisu Krčmaru, najuspješnijem pojedincu natjecanja, na osvojenih pet zlatnih medalja te Josipu Ljubasu na osvojenom zlatu u konkurenciji juniora do 15 godina starosti.
Povodom osvajanja zlatnih medalja čestitke upućujemo i Vladi Deščaku koji je s Borisom Krčmarom po drugi puta postao prvak Europe u parovima, te muškoj EP reprezentaciji u sastavu Boris Krčmar, Vlado Deščak, Zdravko Antunović, Tonči Restović, Ivan Bilela i Tomislav Klarić.
Također iskreno čestitamo Zdravku Antunoviću na osvojenoj svjetskoj srebrnoj medalji, Tomislavu Klariću i Slavku Brziću na osvojenoj europskoj srebrnoj medalji, te Đurđici Delić i hrvatskoj pikado reprezentaciji u sastavu Boris Krčmar, Zdravko Antunović, Vlado Deščak, Tonči Restović, Ivan Bilela, Đurđica Delić, Ivana Čavar i Vlasta Stankić na osvojenim svjetskim brončanim medaljama.
Raduje nas uspjeh hrvatskih pikadista, koji su i ovim medaljama dokazali svoju kvalitetu, ali i konstantu u ostvarivanju vrhunskih rezultata. Izniman je to rezultat sportaša, ali i njihovih trenera te cjelokupnog rada Hrvatskog pikado saveza.
I u budućim nastupima, želimo im puno športskog uspjeha i osobnog zadovoljstva, a na ponos svih nas."