Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku boksaču Mariju Šivoliji na osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu održanom od 13. do...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku boksaču Mariju Šivoliji na osvajanju srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu održanom od 13. do 20. studenoga 2005. u kineskom gradu Mianyangu:

U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, hrvatskom boksaču Mariju Šivoliji upućujemo iskrene čestitke na osvajanju srebrne medalje na Svjetskom amaterskom boksačkom prvenstvu. Iznimno je to veliki uspjeh hrvatskog boksa te najveći od osamostaljenja Hrvatske države. Uvjerenja smo kako će postignuti rezultat biti dodatni poticaj i motiv za ostale hrvatske boksače u njihovim budućim domaćim i međunarodnim nastupima. Čestitke upućujemo i ostalim hrvatskim reprezentativcima na prikazanim borbama kao i izborniku Peri Tadiću te čelnicima Hrvatskog boksačkog saveza.(gg)