Zagreb, 25. svibnja 2022. - Boksačice i boksači iz zagrebačkih klubova, korisnici razvojnih programa Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), sastali su se u Zagrebačkom boksačkom centru na Zagrebačkom velesajmu s voditeljima razvojnih programa HOO-a.

Voditelji iz HOO-a obilaze sve sportaše korisnike razvojnih programa i njihove trenere kako bi se pobliže upoznali s njihovim programima, treninzima i uvjetima u kojima rade, te izazovima s kojima se susreću u svom sportskom djelovanju, a sve u cilju unaprjeđenja odnosa i kompletnog okružja za njihov sportski razvoj.

S boksačima i boksačicama razgovarali su: Renata Šašak (voditeljica razvojnog programa u kojem su hrvatske olimpijske nade), Gordana Borko (voditeljica programa mlađih seniora) i Domagoj Šlat (voditelj programa seniora).

Razgovoru s voditeljima razvojnih programa HOO-a prisustvovali su treneri: Yousef Hasan, Tomo Kadić, Franjo Kristić, Mario Preskar i Nikola Švalj, te boksačice i boksači korisnici razvojnih olimpijskih programa: Nikolina Ćaćić (olimpijka i doprvakinja Europe U-22), Noa Ježek (osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu U-22), te državni prvaci i reprezentativci: Deni Alagić, Lovro Pavčec i Toni Filipi.

Ovom iznimno korisnom sastanku nazočili su i glavni tajnik HBS-a Marko Marović te stručna tajnica HBS-a Nikolina Jurić. (hbs/hoo)