Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Zlatko Mateša čestitao je na sjajnom uspjehu hrvatskom boksačkom profesionalcu Stipi Drvišu na osvajanju naslova europskog prvaka u poluteškoj kategor...

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Zlatko Mateša čestitao je na sjajnom uspjehu hrvatskom boksačkom profesionalcu Stipi Drvišu na osvajanju naslova europskog prvaka u poluteškoj kategoriji:

"Neočekivanom borbom za naslov najboljeg boksača «starog kontinenta» te pobjedom, iznenadili ste cijelu sportsku javnost u Hrvatskoj. Veličanstven je to uspjeh, stoga Vam čestitam na osvojenom naslovu europskog prvaka u poluteškoj kategoriji. Pokazali ste veliku mentalnu snagu i fizičku pripremljenost u trenutku kada je to bilo najpotrebnije jer kako Vi najbolje znate nije jednostavno pripremati se za jedan meč, a onda se psihički i taktički prebaciti na drugi. Iskreno čestitam što ste 23. put u Vašoj profesionalnoj karijeri upisali pobjedu te postali peti Hrvat s naslovom europskog prvaka. Bit ćemo uz Vas i u ostvarenju Vaše najveće želje - osvajanju naslova svjetskog prvaka."