Hrvatska reprezentacija u sportskom ribolovu na moru na V. Svjetskom prvenstvu u udičarenju (kategorija U21) – lov štapom iz usidrene brodice, osvojila je ekipno zlato i srebro te u pojedinačn...

Hrvatska reprezentacija u sportskom ribolovu na moru na V. Svjetskom prvenstvu u udičarenju (kategorija U21) – lov štapom iz usidrene brodice, osvojila je ekipno zlato i srebro te u pojedinačnoj konkurenciji komplet medalja – zlato, srebro i broncu. Tim povodom, čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop, održali su prijem za A i B hrvatsku reprezentaciju, izbornike te predsjednika i glavnog tajnika Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru Đuru Marinovića i Rudija Mozetića.

Tom prigodom je Zlatko Mateša jedanaestorici reprezentativaca čestitao na postignutom uspjehu, rekavši kako je ovaj sport popularniji i masovniji nego što to javnost percipira. Đuro Marinović rekao je kako se radi o iznimno talentiranoj reprezentaciji koja do sada već ima višestruke svjetske prvake i viceprvake, a da je budućnost pred njima. Glavni tajnik Josip Čop reprezentativcima je uručio prigodne plakete.