Zagreb, studeni 2010. - Četiri svjetska prvaka u 2010. godini i ukupno 11 medalja za športski ribolov na moru!

Zagreb, studeni 2010. - Nevjerojatni niz pobjeda započeo je svjetskim prvenstvom za kategoriju U16 i U21 obala u Portugalu gdje svjetski prvak u kategoriji U21 obala za 2010. godinu postaje Nino Jukić. Ekipa u sastavu Nino Jukić, Šime Bobić,Martin Gašparini, Arijan Marfan,Tea Radil, Luka Pejaković osvaja brončano odličje.

Svjetsko prvenstvo održano u Njemačkoj daje svjetskog prvaka u kategoriji U21 brodica za 2010. godinu Erika Radin. Na istom prvenstvu još jedna medalja i to brončana za plasman Tee Radil.

Na svjetskom prvenstvu u Malom Lošinju svjetski prvak u podvodnom ribolovu za 2010. postaje Danijel Gospić. Na drugo mjestu plasirao se Antonio Buratović. Ekipa u sastavu Danijel Gospić, Antonio Buratović, Dario Marinov, Đani Uhać, Josip Urti, Branko Ikić osvojila je zlatno odličje.

Na svjetskom prvenstvu u kategoriji seniora iz brodice održanog u Crnoj Gori David Bajlo osvaja brončano odličje. Ekipa u sastavu David Bajlo, David Pinezić, Ivan Galzina, Marko Sikirić, Ivan Matas, Mihajlo Skandović osvojila je srebrnu medalju.

I konačno na kraju natjecateljske sezone još dvije medalje. Na svjetskom prvenstvu za kategoriju seniora i seniorki obala održanom u Južnoafričkoj republici svjetska prvakinja za 2010. postaje Katarina Vrcan. Ekipa u sastavu Katarina Vrcan, Mirjana Pobor, Ardena Bajlo, Blanka Jakić, Ljiljana Biro, Nada Miletić osvojile su srebrno odličje.

Hrvatski savez za športski ribolov na moru uspješno završava natjecateljsku sezonu sa četiri svjetska prvaka i ukupno 11 osvojenih medalja.

Iskrene čestitke svim natjecateljima, izbornicima i trenerima!