Akrobatski rock'n'roll ima svjetske i europske prvake u kategoriji Mlađih juniora - Ana Silaj i Alen Mikić. Oba naslova objedinili su na natjecanjima u Butgenbachu (BEL) 02.10.'10. i Schaffhausenu (SUI) 23.10.'10. godine. Uz njih tu su i vice prvaci svijeta Iva Jurec i Marko Hatvalić, te osvajači 3. mjesta na europskom prvenstvu Gloria Mihaljević - Karlo Škrinjarić.


Akrobatski rock'n'roll ima svjetske i europske prvake
u kategoriji mlađih juniora - Ana Silaj i Alen Mikić. Oba naslova objedinili su na natjecanjima u Butgenbachu (BEL) 02.10.'10. i Schaffhausenu (SUI) 23.10.'10. godine. Uz njih tu su i vice prvaci svijeta Iva Jurec i Marko Hatvalić, te osvajači 3. mjesta na europskom prvenstvu Gloria Mihaljević - Karlo Škrinjarić.

Naime, ovu su godinu hrvatski predstavnici akrobatskog rock'n'roll-a, oni najmlađi, obilježili izuzetnim postignućima na dva najvažnija natjecanja u godini. Na Svjetskom prvenstvu (Butgenbach (BEL), 02.10.'10.) i Europskom prvenstvu (Schaffhausen (SUI), 23.10.'10.) juniora ostvareni su izvanredni rezultati. Naime, na oba natjecanja imamo pobjednike, te osvajače 2. mjesta na svjetskom i 3. mjesta na europskom prvenstvu.

Svjetski prvaci - Ana Silaj i Alen Mikić, vice prvaci su Iva Jurec i Marko Hatvalić. Europski prvaci su Ana Silaj i Alen Mikić, dok su 3. mjesto na europskom prvenstvu osvojili Gloria Mihaljević i Karlo Škrinjarić.
Ovi su rezultati plod planskog višegodišnjeg ulaganja HRRS-a i HOO-a(kroz redovne i razvojne programe) u mlađe dobne kategorije.

VIDI: Hrvatski rock'n'roll savez