Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Zlatko Mateša uputio je brzojav čestitku Hrvatskom kickboxing savezu za izvanredne sportske rezultate na Europskom prvenstvu za seniore na kojem je s...

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Zlatko Mateša uputio je brzojav čestitku Hrvatskom kickboxing savezu za izvanredne sportske rezultate na Europskom prvenstvu za seniore na kojem je sudjelovalo 756 natjecatelja iz 41 zemlje. Hrvatski natjecatelji vratili su se iz talijanskog Jesola kraj Venecije s čak 14 medalja od kojih jedna zlatna, četiri srebrne i devet brončanih.

U čestitci predsjednika HOO-a Mateše stoji; "Hrvatskom kickboxing savezu iskreno čestitamo na izvanrednom uspjehu mladih reprezentativaca na Svjetskom junorskom prvenstvu u Budvi. Zalog je to budućnosti hrvatskog kickboxinga, a kao potvrda kvalitetnog rada saveza osvajanje je čak 14 medalja na Europskom prvenstvu u Veneciji. Čestitke osvajačima medalja i ostalim reprezentativcima, stručnom vodstvu reprezentacije i savezu".