Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora mr. sc. Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su 12. svibnja brzojav čestitku hrvatskim karate reprezentativcima na osvojenih sedam med...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora mr. sc. Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su 12. svibnja brzojav čestitku hrvatskim karate reprezentativcima na osvojenih sedam medalja na Europskom prvenstvu u karateu koje se od 9. do 11. svibnja održalo u Bremenu.

"Izuzetno nas veseli uspjeh hrvatskih karatista postignut na Europskom prvenstvu u Bremenu. Osvojenih sedam medalja, najveći je uspjeh Hrvatske na jednom Prvenstvu 'starog kontinenta'. Veliki je to doprinos i dokaz uspješnosti hrvatskog sporta u ovoj godini. Iskrene čestitke upućujemo svim reprezentativcima na osvojenim odličjima i prikazanim borbama, kao i trenerima i djelatnicima Hrvatskog karate saveza koji su stvorili kvalitetu i prepoznatljivost Hrvatske karate reprezentacije", stoji u brzojavu čelnika HOO-a.