Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Hrvatskom karate savezu na uspjehu ostvarnom na Europskom seniorskom prvenstvu održanom u Zuerichu.

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Hrvatskom karate savezu na uspjehu ostvarnom na Europskom seniorskom prvenstvu održanom u Zuerichu:

"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno upućujemo Vam iskrene čestitke na sjajnom uspjehu hrvatskog karatea na Europskom seniorskom prvenstvu u Zuerichu. Povodom osvajanja srebrne medalje, čestitke upućujemo Jeleni Kovačević, kao i Mirni Šenjug, Peri Vučiću, Ana Mariji Čelan, Ivoni Tubić te muškoj seniorskoj reprezentaciji na osvajanju brončane europske medalje. Izniman je to sportski rezultat sportašica i sportaša, ali i njihovih trenera te cjelokupnog rada Hrvatskog karate saveza.
Iznimno nas raduje uspjeh hrvatskih karatistica i karatista, koji su ovim medaljama dokazali svoju kvalitetu. To je razlog više da Hrvatski olimpijski odbor čvrsto stoji na razvojnim programima za sportaše i trenere kao partnerski odnos sa Savezom. I u budućim nastupima, želimo im puno sportskog uspjeha i osobnog zadovoljstva, a na ponos svih nas."