Povodom uspjeha hrvatskih sportaša na Europskom prvenstvu u karateu, održanom u Bratislavi od 4. do 6. svibnja 2007. godine, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i ...

Zagreb, 7. svibnja 2007. - Povodom uspjeha hrvatskih sportaša na Europskom prvenstvu u karateu, održanom u Bratislavi od 4. do 6. svibnja 2007. godine, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su Hrvatskom karate savezu i njegovim članovima, čestitku slijedećeg sadržaja:

"Poštovani članovi hrvatske karate obitelji! Športska i olimpijska zajednica Hrvatskog olimpijskog odbora iskreno se raduje uspjehu vrsnih karatista koji su se s Europskog prvenstva 2007. vratili s tri medalje, od zlatne do brončane; Mirne Šenjug, Alena Zemlića i Danijela Domdjonija. Uz iskrene čestitke njima i njihovim športskim timovima, Hrvatski olimpijski odbor s razlogom se raduje i petom mjestu mladih snaga hrvatskog ženskog karatea u poretku reprezentacija europskih zemalja jer je pokazatelj stalne konkurentnosti hrvatskog karatea na međunarodnoj športskoj sceni. U uvjerenju da će s istim zalaganjem ova uspješna športska zajednica kvalitetno pripremiti i odgovornu zadaću - domaćinstvo EP 2009. u Zagrebu, čestitamo predsjedniku i glavnom tajniku Hrvatskog karate saveza Stjepanu Čelanu i Darku Šimunecu na još jednoj potvrdi uspješnog vođenja hrvatskog karatea"