Ispis

Povodom uspjeha hrvatskih sportaša na Mediteranskom prvenstvu u fitnessu, body fitnessu, classic bodybuildingu i bodybuildingu za žene i muškarce (6-9. listopad 2006. u Zagrebu), predsjednik i glavn...

Povodom uspjeha hrvatskih sportaša na Mediteranskom prvenstvu u fitnessu, body fitnessu, classic bodybuildingu i bodybuildingu za žene i muškarce (6-9. listopad 2006. u Zagrebu), predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop primili su osvajače medalja Dražena Vrbančića (zlato u kategoriji classic bodybuilding), Slavena Petrovića (srebro u kat classic bodybuilding), Alicu Cvetković (bronca u kat body fitness), Maria Jarnečića (bronca u kat bodybuilding), Nikolu Dema (bronca u kat bodybuilding) i Roberta Horvata (3. mjesto na SP-u u classic bodybuildingu).

Prijemu su nazočili i predsjednik HBBS-a Damir Siser i trener reprezentacije Žarko Stojić. Mediteransko prvenstvo je po prvi put održano u RH i po prvi put su hrvatski sportaši ostvarili tako značajne uspjehe na nekom natjecanju.

Tako je odlična organizacija zaokružena s ukupno šest osvojenih medalja, što je odlična uvertira za Europsko i Svjetsko prvenstvo koji su na rasporedu sljedeće godine. Razgovaralo se o uvjetima treniranja i razvoju bodybuildinga u Hrvatskoj, kao i o suradnji s Hrvatskom olimpijskom akademijom o razvoju struke.