ZAGREB, 19. listopada 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Zrinki Fišer na osvajanju 1. mjesta na Svjetskom prvenstvu u body buildingu održanom od 14. do 17. listopada 2011. u Novom Sadu.

ZAGREB, 19. listopada 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Zrinki Fišer na osvajanju 1. mjesta na Svjetskom prvenstvu u body buildingu održanom od 14. do 17. listopada 2011. u Novom Sadu:

"Draga Zrinka, u ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo ti iskrene čestitke na izuzetnom sportskom uspjehu, osvajanju 1. mjesta u kategoriji bodyfitness do 163cm te naslova apsolutne prvakinje na Svjetskom prvenstvu u Novom Sadu. Iznimno nas je razveselila vijest o tome da si uspjela ponoviti svoj veliki sportski uspjeh iz 2009. Iskrene čestitke upućujemo i tvom stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog body building saveza. I u nastavku tvoje karijere želimo ti puno uspjeha i osobnog zadovoljstva."