HRVATSKI BODY BUILDING SAVEZ

 www.hbbs.hr

 

hr-body-building-savez
Predsjednik Goran Juratović
Dopredsjednik Mario Jarnečić
Glavni tajnik Nenad Novosel

 

Hrvatski body building savez osnovan je 9. lipnja 1986. godine u Zagrebu.
Član je International Federation of Bodybuilders (IFBB) -
Međunarodne federacije bodybildera od 12. studenoga 1992. godine.

 

Sjedište
Trg Krešimira Ćosića 11
HR - 10000 Zagreb

 

Mob: 091 9750 968
         098 680 260

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zagreb, 16. rujna 2019. - Sukladno dostavljenom rujanskom rješenju Gradskog ureda za opću upravu u Zagrebu, kojim se potvrđuje legitimitet novog vodstva Hrvatskog bodybuilding saveza (HBBS), novoizabrani predstavnici - predsjednik Goran Juratović, dopredsjednik Mario Jarnečić i tajnik Nenad Novosel - izvijestili su Hrvatski olimpijski odbor o neodrživom stanju paralelnog upravljanja Savezom. Naime, dosadašnji vodeći dužnosnici HBBS-a - Damir Siser, Nada Siser i Neven Mada - unatoč smjeni ne žele odstupiti, iako u gorespomenutom rješenju piše da "žalba protiv ovog rješenja ne odgađa izvršenje odluke iz rješenja".

Zagreb, 20. svibnja 2018. - Dužnosnici iz hrvatskih sportskih saveza na cijeni su i u međunarodnim asocijacijama svojih sportova, o čemu svjedoče prilično česta promaknuća u upravljačka tijela tih udruga na kontinentalnoj i planetarnoj razini.

ZAGREB, 19. listopada 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Zrinki Fišer na osvajanju 1. mjesta na Svjetskom prvenstvu u body buildingu održanom od 14. do 17. listopada 2011. u Novom Sadu.