Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji u boćanju, na osvajanju dvije zlatne, dvije srebrne i...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji u boćanju, na osvajanju dvije zlatne, dvije srebrne i brončanu medalju na juniorskom SP-u, Nova Gorica (Slovenija) od 6-10. rujan 2005.:

«Povodom sjajnog uspjeha hrvatskih juniora na Svjetskom boćarskom prvenstvu u Sloveniji, u ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo Vam iskrene čestitke. Zahvaljujući medaljama Roberta Iskre, Gorana Percana i Marka Jerčića, Hrvatska je u Sloveniji postala najuspješnija nacionalna vrsta. Osvajanjem dviju zlatnih i srebrnih medalja te bronce, mladi hrvatski boćari još su jednom dokazali kako hrvatsko boćanje ima blistavu budućnost. Kontinuitet vrhunskih rezultata najteže je održati, a to se može samo iznimnim talentom i stručnim i kvalitetnim radom s mladima, što su hrvatski reprezentativci u boćanju i dokazali. I u budućim nastupima Vam želimo puno uspjeha i osobnog zadovoljstva, a na radost i veselje svih nas u domovini.»