ZAGREB, 7. svibnja 2012. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) uputili su u ime hrvatske olimpijske obitelji čestitke Hrvatskom taekwondo savezu povodom ostvarenih rezultata na Europskom prvenstvu u taekwondou održanom u Manchesteru.

ZAGREB, 7. svibnja 2012. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) uputili su u ime hrvatske olimpijske obitelji čestitke Hrvatskom taekwondo savezu povodom ostvarenih rezultata na Europskom prvenstvu u taekwondou održanom u Manchesteru:

"Izuzetno nas je razveselila vijest o osvajanju šest medalja naših reprezentativki i reprezentativaca na Europskom prvenstvu u taekwondou u Manchesteru.
Ovaj veliki uspjeh dokaz je kvalitete hrvatskog taekwondoa kao i rada u savezu i klubovima. Kontinuitet vrhunskih rezultata najteže je održati, a to se može samo iznimnim talentom i stručnim radom.
Luciji i Ani Zaninović, Marini Sumić, Filipu Grgiću, Petri Matijašević, Tomislavu Karauli i ostalim članovima reprezentacije te njihovim trenerima, stručnom vodstvu i Hrvatskom taekwondo savezu upućujemo najiskrenije čestitke. I u budućim nastupa želimo im puno sportskog uspjeha i osobnog zadovoljstva, a na ponos svih nas."