ZAGREB, 14. travnja 2008. - Predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku evidentnim olimpijskim kandidatkinjama Martini Zubčić i Sandri Šarić povodom još jednog u ...

ZAGREB, 14. travnja 2008. - Predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku evidentnim olimpijskim kandidatkinjama Martini Zubčić i Sandri Šarić povodom još jednog u nizu uspjeha ostvarenog na Europskom taekwondo prvenstvu u Rimu (7-14. travnja 2008.).

Sandra Šarić nova je europska prvakinja u kategoriji do 72 kg, a Martina Zubčić osvojila je srebro u kategoriji do 59 kg: "U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo vam iskrene čestitke na sjajnom uspjehu, osvajanju zlatne i srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Rimu. Kao evidentne olimpijske kandidatkinje, još jednom ste potvrdile svoju iznimnu kvalitetu i konstantu u ostvarivanju vrhunskih rezultata na velikim međunarodnim natjecanjima. Čestitke upućujemo i vašim trenerima kao i stručnom vodstvu Hrvatskog taekwondo saveza, a u nastavku sezone želimo vam puno zdravlja i osobnog zadovoljstva."