Netom što su stigli iz Dublina, gdje su sudjelovali na 34. generalnoj skupštini Europskih olimpijskih odbora, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputi...

Netom što su stigli iz Dublina, gdje su sudjelovali na 34. generalnoj skupštini Europskih olimpijskih odbora, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskim tenisačima, Mariu Ančiću, Ivanu Ljubičiću, Goranu Ivaniševiću i Ivi Karloviću, treneru Nikoli Piliću te svim članovima stručnog stožera na osvajanju Davis Cupa održanom u Bratislavi od 2. do 4. prosinca:

«Bravo Mario, bravo Ivane! Čestitamo vam na povijesnom uspjehu, na velikoj pobjedi u finalu Davis Cupa. Proslavili se hrvatski tenis u cijelom svijetu i postali dio povijesti. Zahvaljujemo vam na pobjedničkom duhu, srčanosti i vjeri kao i radosti koju ste priuštili hrvatskom čovjeku. Zahvalnost upućujemo Goranu i Ivi, vašim suigračima, našim reprezentativcima na doprinosu kao i treneru Nikoli Piliću koji je iskustvo i znanje nesebično ugradio u ovaj veliki rezultat.»