Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Andreju Gaćini na osvajanju naslova europskog prvaka u igri parova na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu održanom u Gdanjsku.

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Andreju Gaćini na osvajanju naslova europskog prvaka u igri parova na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu održanom u Gdanjsku:

"Bravo Andrej, Iskreno se radujemo tvojoj pobjedi i pobjedi hrvatskog stolnog tenisa! U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo ti srdačne čestitke na osvajanju zlatne medalje u igri parova na Europskom prvenstvu u Gdanjsku. Taj najveći uspjeh tvoje dosadašnje karijere ujedno je i veliki uspjeh hrvatskog stolnog tenisa, kojem si nakon šest godina donio zlato. Iskrene čestitke upućujemo i stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Želimo ti puno uspjeha i osobnog zadovoljstva u nastavku karijere."