ZAGREB, 1. travnja 2009. – Organizatori i pokrovitelji humanitarne akcije "Sandra, ti to možeš!", koja će se održati 13. travnja 2009. godine u Zagrebu, pokrenuli su jedinstveni humanitarni telefon za prikupljanje financijske pomoći za rehabilitaciju hrvatske olimpijke, stolnotenisačice Sandre Paović.

ZAGREB, 1. travnja 2009. – Organizatori i pokrovitelji humanitarne akcije „Sandra, ti to možeš!“, koja će se održati 13. travnja 2009. godine u Zagrebu, pokrenuli su jedinstveni humanitarni telefon za prikupljanje financijske pomoći za rehabilitaciju hrvatske olimpijke, stolnotenisačice Sandre Paović.
Telefon 060 9006 (cijena poziva s PDV-om je 6,10 kuna) je u funkciji od 1. travnja, a pozivom na spomenuti broj doniraju se sredstva za pomoć Sandri Paović. Akcija će se održati u organizaciji Hrvatskog kluba olimpijaca, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog stolnoteniskog saveza, uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te u suorganizaciji Zaklade hrvatskih sportaša i Sportske udruge Visoke poslovne škole Libertas.
U ponedjeljak 13. travnja predviđeno je održavanje nekoliko događanja, koja će započeti na RŠC Jarun utrkom za Sandru, a veliko finale akcije koje će izravno prenositi kamere HTV-a bit će revijalne nogometne utakmice, stolnoteniski turnir, uz nastup eminentnih hrvatskih glazbenih imena, a bit će organiziran i tzv. call centar koji će građanima omogućiti uključivanje u akciju.
O samom programu akcije bit će govora na konferenciji za novinare u četvrtak, 2. travnja u 11 sati u sjedištu HOO-a u Zagrebu.