ZAGREB, 18. ožujka 2009. – "Sandra, ti to možeš" naziv je velike humanitarne akcije za prikupljanje pomoći hrvatskoj olimpijki Sandri Paović, koja će svoju završnicu imati u ponedjeljak, 13. travnja 2009. u Zagrebu, uz izravni televizijski prijenos na HTV-u.

ZAGREB, 18. ožujka 2009. – „Sandra, ti to možeš“ naziv je velike humanitarne akcije za prikupljanje pomoći hrvatskoj olimpijki Sandri Paović, koja će svoju završnicu imati u ponedjeljak, 13. travnja 2009. u Zagrebu, uz izravni televizijski prijenos na HTV-u.
Akcija će se održati u organizaciji Hrvatskog kluba olimpijaca, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog stolnoteniskog saveza, uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te u suorganizaciji Zaklade hrvatskih sportaša i Sportske udruge Visoke poslovne škole Libertas.
U ponedjeljak 13. travnja predviđeno je održavanje nekoliko događanja, koja će započeti na RŠC Jarun utrkom za Sandru, a veliko finale akcije koje će izravno prenositi kamere HTV-a bit će revijalne nogometne utakmice, stolnoteniski turnir, uz nastup eminentnih hrvatskih glazbenih imena, a bit će organiziran i tzv. call centar koji će građanima omogućiti uključivanje u akciju.
Za devetomjesečnu rehabilitaciju u specijaliziranoj klinici u Luzernu u Švicarskoj, potrebno je ukupno prikupiti 4.000.000,00 kuna, točnije 650.000,00 švicarskih franaka Raduje činjenica kako je već do sada velik broj hrvatskih gospodarstvenika, ali i udruga i institucija, kao i samih građana i vrhunskih hrvatskih sportaša, iskazalo želju za uključivanjem u akciju donirajući određena sredstva.
Prema riječima izbornika muške i ženske stolnoteniske reprezentacije Nevena Cegnara, Sandrino fizičko i psihičko stanje je puno bolje i napredak se vidi, ali niti liječnici nisu u mogućnosti dati preciznu prognozu Sandrinog budućeg oporavka.