Zagreb,2.4. - Povodom osvajanja srebrne momčadske medalje hrvatskih stolnotenisača na Europskom prvenstvu održanom u Beogradu od 25.ožujka do 1.travnja, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zl...

Zagreb, 2. 4. - Povodom osvajanja srebrne momčadske medalje hrvatskih stolnotenisača na Europskom prvenstvu održanom u Beogradu od 25.ožujka do 1. travnja, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su športašima, stručnom stožeru te Hrvatskom stolnoteniskom savezu, čestitku u kojoj stoji:

"Poštovani športaši i članovi stručnog stolnoteniskog stožera! Srebrna medalja na Europskom prvenstvu u momčadskoj konkurenciji dokaz je pripadnosti europskoj stolnoteniskoj eliti. No, već sama činjenica da je ova generacija stolnotenisača konkurirala u momčadskom finalu Europskog prvenstva za naslov najboljih, više je nego vrhunski športski domet. Jedno i drugo potvrda je snage hrvatskog stolnoteniskog športa, a nama svima u hrvatskoj športskoj zajednici višestruka radost. Primite naše čestitke!"