ZAGREB, 3. veljače 2008. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestiku hrvatskim skijašima Ivici Kosteliću i Natku Zrčići-Dimu na os...

ZAGREB, 3. veljače 2008. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestiku hrvatskim skijašima Ivici Kosteliću i Natku Zrčići-Dimu na osvajanju 2. i 3. mjesta u utrci superkombinacije Svjetskog kupa, u kojoj stoji:

"Dragi Ivice i Natko, Zahvaljujući vašem današnjem uvjerljivom nastupu, svjedočili smo još jednom povijesnom danu hrvatskog skijanja! Iznimno nas je razveselila vijest o vašem velikom uspjehu, osvajanju drugog i trećeg mjesta na ovogodišnjoj posljednjoj superkombinaciji Svjetskog kupa voženoj u Val d'Isereu. Sjajan uspjeh hrvatskog skijanja, ali i vaš osobno! Osim činjenice da je Ivica još jednom pokazao i dokazao da je jedan od najsvestranijih skijaša današnjice, također veseli i izvrsno treće mjesto mladog Zagrepčanina Natka koji je ovim uspjehom karijere vjerujemo najavio velike rezultate koji tek slijede. Vjerujemo i želimo vam da odlične rezultate ostvarite i na slalomskoj utrci 'Snow Queen Trophy' na zagrebačkom Sljemenu, pred brojnim hrvatskim i inozemnim navijačima koji će u velikom broju doći pogledati vaše skijaško umijeće. U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno upućujemo vam iskrene čestitke na ovom iznimnom sportskom rezultatu."