Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj reprezentaciji koja je na Europskom prvenstvu u Estoniji o...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj reprezentaciji koja je na Europskom prvenstvu u Estoniji osvojili zlatnu medalju:

"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo iskrene čestitke Hrvatskoj kadetskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju zlatne medalje na Europskom kadetskom prvenstvu u Estoniji. Još jedan je to u nizu izniman uspjeh hrvatskog rukometa koji dokazuje da zlatna olimpijska i svjetska generacija 'paklenih' ima svoje nasljednike. Dokaz je to kvalitetnog rada stručnih osoba u Hrvatskom rukometnom savezu na svim razinama. Čestitke upućujemo i vrsnom treneru Irfanu Smajlagiću, najboljem igraču prvenstva Domagoju Duvnjaku, najboljem vrataru prvenstva Ivanu Pešiću te ostalim reprezentativcima koju su dali svoj veliki doprinos u osvajanju zlata bez izgubljene utakmice. Ovom prigodom čestitamo i na odličnoj prezentaciji i dobivanju organizacije Svjetskog prvenstva za rukometaše 2009. godine. Uvjerenja smo kako će domovina olimpijskih i svjetskih prvaka na najbolji mogući način ugostiti najbolje rukometaše svijeta, a Hrvatski olimpijski odbor će kao i do sada pružati svesrdnu pomoć Hrvatskom rukometnom savezu u njihovom kvalitetnom radu s ciljem popularizacije i daljnjeg razvoja rukometa u Hrvatskoj."