"U ime hrvatske olimpijske obitelji, igračima i stručnom stožeru, te čelnicima Hrvatskog rukometnog saveza srdačne čestitke za osvajanje naslova viceprvaka svijeta. Kontinuitet vrhunskih rezultata ...

"U ime hrvatske olimpijske obitelji, igračima i stručnom stožeru, te čelnicima Hrvatskog rukometnog saveza srdačne čestitke za osvajanje naslova viceprvaka svijeta. Kontinuitet vrhunskih rezultata i trajnost kvalitete, kao i ostanak na vrhu kao što je dokaz sa SP 2005., veliki je dobitak za hrvatski rukomet. Malo koja reprezentacija u svijetu se može pohvaliti nizom koji ste vi ostvarili - osvajanjem svjetskog i olimpijskog zlata i ovog svjetskog srebra" - stoji u čestitci Hrvatskog olimpijskog odbora upućenoj u ime hrvatske olimpijske obitelji i odaslanim na adrese hrvatskih rukometnih reprezentativaca, članova stručnog stožera i Hrvatskog rukometnog saveza.

Čestitku su potpisali čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) predsjednik i v.d. glavni tajnik Zlatko Mateša i Josip Čop, koji su uz brojne navijače,osobno došli podržati rukometaše u završnici Svjetskog prvenstva u Tunisu.