Na svečanom dočeku Hrvatske rukometne reprezentacije gluhih u Zračnoj luci Zagreb, koja je na Olimpijskim igrama gluhih u Australiji osvojila zlatnu medalju, okupilo se mnoštvo uglednika iz sportsko...

Na svečanom dočeku Hrvatske rukometne reprezentacije gluhih u Zračnoj luci Zagreb, koja je na Olimpijskim igrama gluhih u Australiji osvojila zlatnu medalju, okupilo se mnoštvo uglednika iz sportskog i političkog života te obitelj olimpijskih pobjednika. Ispred Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) zlatnim rukometašima je čestitao predsjednik Zlatko Mateša rekavši kako je osvajanje zlatne olimpijske medalje iznimno veliki uspjeh i promocija Hrvatske u svijetu, dodavši kako je njihov rezultat jednako vrijedan kao i ostali vrhunski rezultati drugih hrvatskih sportaša.

Na svečanom dočeku bili su pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i športa Romana Caput-Jogunica, dogradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran i Damir Poljak te saborska zastupnica Vesna Škulić.