Zagreb, 23. ožujka 2016. - Predsjednik i glavni tajnik HOO-a, Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Tomislavu Grahovcu koji je na izvanrednoj sjednici Skupštine Hrvatskog rukometnog saveza izabran za novog predsjednika:

"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo Vam iskrene čestitke na izboru za predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza!

Preuzeli ste veliku odgovornost koju sa sobom nosi uloga čelnog čovjeka rukometa - jednog od najtrofejnijih sportova u Hrvatskoj. Hrvatski rukometni savez u svojoj riznici čuva olimpijske, svjetske i europske medalje, a zahvaljujući zlatu rukometaša hrvatska je zastava na Igrama u Atlanti 1996. godine prvi put od osamostaljenja podignuta na najviši jarbol. Savez je, osim po uspjesima na terenu, poznat i kao odličan organizator velikih međunarodnih natjecanja.

Veliko je to nasljeđe, a uvjereni smo kako ćete svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom doprinijeti ne samo njegovom očuvanju, već i stvaranju novih povijesnih uspjeha.

Želimo Vam puno profesionalnog i osobnog zadovoljstva u obavljanju ove časne i odgovorne funkcije, a na radost i veselje hrvatske sportske javnosti." (hoo/msč)