Zagreb/Novi Vinodolski - U gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog, vodstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske lutrije uručili su 26. travnja, ček zajedničke potpore u iznosu od 39.938,10 kn ženskom Rukometnom klubu Vinodol, njihovoj predstavnici mladoj sportašici Tamari Komadini. Ovogodišnje prvakinje Hrvatske u mini rukometu, ŽRK "Vinodol" okuplja oko 40 igračica svih urasta a o stručnom radu brinu se tri trenera. Predsjednica kluba Jadranka Devčić Mešinović zahvalila se na donaciji istaknuvši važnost svakog oblika zajedništva u potpori mladih sportaša i njihovih sportskih ambicija.

Zagreb/Novi Vinodolski - U gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog, vodstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske lutrije uručili su 26. travnja, ček zajedničke potpore u iznosu od 39.938,10 kn ženskom Rukometnom klubu Vinodol, njihovoj predstavnici rukometašici Tamari Komadini.

Ovogodišnje prvakinje Hrvatske u mini rukometu, ŽRK „Vinodol“ okuplja oko 40 igračica svih urasta a o stručnom radu brinu se tri trenera. Predsjednica kluba Jadranka Devčić Mešinović zahvalila se na donaciji istaknuvši važnost svakog oblika zajedništva u potpori mladih sportaša i njihovih sportskih ambicija.

Ček su, u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, glavnog tajnika Josipa Čopa, predsjednika Zajednice športova Primorsko-goranske županije Slobodana Gračakovića i glavnog tajnika Darka Ivoševića te direktorice ureda za podršku HL Arete Čuturaš, brojnih sportskih i javnih dužnosnika županije i predstavnika medija, uručili pomoćnica glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Alma Papić i pomoćnik predsjednice Uprave Hrvatske lutrije Tomislav Svetina.

Projekt „„HOO i HL za sportske škole“ potpisan je u rujnu 2009. godine, a suradnja uključuje zajedničku pripremu i promociju igre na sreću, instant lutrije Jurilica, čijom će se prodajom dio prikupljenih financijskih sredstava direktno usmjeriti na županijske sportske zajednice, a igra na sreću priređivat će se od 15. lipnja 2009. do 15. prosinca 2010. godine.