ZAGREB, 27. siječnja 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu.


ZAGREB, 27. siječnja 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu:
„Iskreno se radujemo još jednoj vašoj pobjedi i pobjedi hrvatskog rukometa! U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo vam srdačne čestitke na osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu. Hrvatskoj ste donijeli petu svjetsku medalju, a nakon europske i olimpijske medalje razveselili ste nas u samo godinu dana i sa svjetskim odličjem. Ponosni smo na vas što ste pokazali karakter, motiviranost i borbenost te dokazali da pripadate u sam svjetski rukometni vrh. Iskrene čestitke upućujemo i stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog rukometnog saveza. Želimo vam još puno uspjeha i osobnog zadovoljstva. S nestrpljenjem očekujemo vaše buduće pobjede!“