ZAGREB, 27. siječnja 2008. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrne med...

ZAGREB, 27. siječnja 2008. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrne medalje na Europskom prvenstvu:

"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno upućujemo Vam iskrene čestitke na velikom uspjehu, osvajanju srebrne medalje na Europskom rukometnom prvenstvu. Vašoj kolekciji olimpijskih i svjetskih medalja pridodali ste i srebro s prvenstva najboljih reprezentacija starog kontinenta što predstavlja kontinuitet vrhunskih rezultata ove sjajne generacije. Ponosni smo na vas što ste unatoč mnogobrojnim zdravstvenim problemima pronašli snage i motivacije te pružili nezaboravnu rukometnu predstavu i ostali u samom svjetskom rukometnom vrhu. Ne sumnjamo u vaš odlazak na Igre XXIX. Olimpijade u Pekingu gdje ćemo s nestrpljenjem očekivati briljantne poteze i nove pobjede 'Paklenih'."