Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Duji Draganji na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu održanom u Montrealu od 17. ...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku Duji Draganji na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu održanom u Montrealu od 17. – 31. srpnja 2005. godine:

«U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo iskrene čestitke hrvatskoj plivačkoj reprezentaciji na ostvarenom zapaženom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Montrealu, svjetskoj smotri plivačke elite. Osvojena srebrna medalja Duje Draganje predstavlja izniman uspjeh hrvatskog plivanja i njegov osobno, čime je nakon olimpijskog srebra još jednom dokazao svoju neprijepornu svjetsku kvalitetu. Čestitke upućujemo i prvoj dami hrvatskoj plivanja Sanji Jovanović i svjetskoj plivačkoj klasi Gordanu Kožulju, na ostvarenim odličnim rezultatima koji su razveselili hrvatsku sportsku javnost. Sanji, Duji i Gordanu i u budućnosti želimo još puno najboljih osobnih rezultata koji će sudeći prema njihovoj kvaliteti, Hrvatskoj donijeti vrijedne medalje.»