Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su čestitku plivačici Sanji Jovanović na osvojenoj brončanoj medalji u disciplini 200 m leđno

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su čestitku plivačici Sanji Jovanović na osvojenoj brončanoj medalji u disciplini 200 m leđno na Europskom prvenstvu u Madridu (10-16. svibnja 2004.):

"Mladoj i iznimno talentiranoj hrvatskoj plivačici, Dubrovkinji Sanji Jovanović upućujemo iskrene čestitke na uspjehu dosadašnje karijere – osvajanju brončane medalje na Europskom prvenstvu u Madridu. Čestitke upućujemo i Sanjinoj trenerici Klari Šiljeg bez čije stručnosti i znanja ne bi bilo niti povijesnog uspjeha hrvatskog ženskog plivanja od osamostaljenja Hrvatske. Ovim uspjehom pokazala si da se naporan rad i ljubav prema sportu uvijek nagrađuju vrhunskim rezultatima, čime i ostalim hrvatskim sportašima služiš kao primjer profesionalnog i predanog odnosa prema sportu. I u budućnosti ti želimo još pregršt osobnih rekorda i medalja na velikim međunarodnim sportskim natjecanjima."