ZAGREB, 17. prosinca 2007. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku europskoj prvakinji i novoj svjetskoj rekorderki na 50 m leđ...

ZAGREB, 17. prosinca 2007. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku europskoj prvakinji i novoj svjetskoj rekorderki na 50 m leđno, najboljoj hrvatskoj plivačici Sanji Jovanović, u kojoj stoji:

"U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno čestitamo ti na osvajanju zlatne europske medalje, postavljanju novog svjetskog i hrvatskog rekorda! Čestitke ti upućujemo i na osvajanju srebrne medalje na dvostruko duljoj dionici - 100 m leđno. Tvoj izniman osobni uspjeh ujedno je i jedan od najuspješnijih i najsvjetlijih trenutaka hrvatskog sporta. Iznimno smo sretni što smo i u ženskoj konkurenciji dobili svjetsku plivačku klasu te se nadamo kako će tvoja priča biti poticaj i ostalim hrvatskim plivačicama. Iskrene čestitke upućujemo i tvom treneru Dimitru Bobevu kao i stručnom vodstvu Hrvatskog plivačkog saveza."