Ispis

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, organizirali su u ponedjeljak 4. srpnja 2006. prijem za kajakaše osvajače medalja na Svjetskom seniorskom prvenstv...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, organizirali su u ponedjeljak 4. srpnja 2006. prijem za kajakaše osvajače medalja na Svjetskom seniorskom prvenstvu u spustu divljim vodama održanom od 15. do 18. lipnja u Karlovy Vary u Češkoj. Emil Milihram postao je svjetski prvak u disciplini C-1 spust, a s reprezentativnim kolegama Igorom Gojićem i Tomislavom Lepanom u disciplini 3 x C-1 osvajači su brončane medalje.

Čelnici HOO-a uputili su čestitke hrvatskim divljevodašima na ostvarenom velikom uspjehu, čime se nastavlja tradicija svjetskih prvaka Tomislava Hohnjeca i Tomislava Crnkovića. Predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza Marko Ćurković izrazio je zahvalnost na potpori i praćenju kajakaškog sporta od strane HOO-a. Zlatni i brončani sa Svjetskog prvenstva Emil Milihram i Igor Gojić na svom razvojnom putu prema medaljama bili su praćeni kroz program Individualne skrbi o mladim sportašima HOO-a čime se još jednom pokazala opravdanost i uspješnost ovog programa koji omogućuje sportsko usavršavanje mladih sportaša.