Ispis

Uoči nastupa na 34. Svjetskom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama, što se od 25. do 28. kolovoza održava u Zagrebu, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mate...

Uoči nastupa na 34. Svjetskom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama, što se od 25. do 28. kolovoza održava u Zagrebu, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop primili su hrvatske kajakaše braću Stjepana i Miću Janića te predsjednika Hrvatskog kajakaškog saveza Marka Ćurkovića i trenera Mladena Marinovića. Tom prigodom su čelnici HOO-a braći Janić uručili prigodne plakete za dosadašnje uspjehe poželjevši im puno uspjeha i na Svjetskom prvenstvu u Zagrebu.

U Zagrebu će nastupiti rekordnih 78 država i 717 natjecatelja, a predsjednik HKS-a Marko Ćurković rekao je kako su grad Zagreb i Jarun spremni ugostiti 1500 osoba koje će tijekom prvenstva boraviti u Zagrebu. Hrvatsku će predstavljati Stjepan (K-1 500m) i Mićo Janić (K-2 1000m), Nikica Ljubek (C-1 1000m) te Luka Bačmaga i Dino Magušić (K-2 200m i 500m).