Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su hrvatskim kanuistima, osvajačima zlatnih medalja; Tomislavu Hohnjecu za pobjedu u klasi...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su hrvatskim kanuistima, osvajačima zlatnih medalja; Tomislavu Hohnjecu za pobjedu u klasičnoj utrci i Tomislavu Lepanu, Igoru Gojiću koji su zajedno s Tomislavom Hohnjecom u momčadskoj konkurenciji 3 x C-1 osvojili zlato na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu, (21.- 23. svibnja 2004. godine), brzojav čestitku sljedećeg sadržaja:

«Iznimno nas je razveselio sjajan uspjeh hrvatskih kanuista na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu. Osvajanje dviju zlatnih medalja, u pojedinačnoj i momčadskoj konkurenciji, potvrda je vrhunske kvalitete hrvatskih kanuista kao i njihovog predanog i profesionalnog odnosa prema sportu kojim se bave. Najteže je ostati na vrhu, a samo najboljima to i uspijeva. Iskrene čestitke upućujemo svjetskim prvacima kanuistima Tomislavu Hohnjecu, Tomislavu Lepanu i Igoru Gojiću kao i izborniku Tomislavu Crnkoviću te odgovornim ljudima u Savezu.»