ZAGREB, 14. lipnja 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Igoru Gojiću, Emilu Milihramu i Tomislavu Lepanu na osvajanju naslova svjetskih prvaka u ekipnom sprintu 3X C-1 na Svjetskom prvenstvu u sprint utrkama kajaka i kanua na divljim vodama u Augsburgu.

ZAGREB, 14. lipnja 2011. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Igoru Gojiću, Emilu Milihramu i Tomislavu Lepanu na osvajanju naslova svjetskih prvaka u ekipnom sprintu 3X C-1 na Svjetskom prvenstvu u sprint utrkama kajaka i kanua na divljim vodama u Augsburgu:

"Bravo Igore, Emile i Tomislave! Iznimno nas je razveselila vijest o Vašem velikom sportskom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u sprint utrkama kajaka i kanua na divljim vodama u Augsburgu. U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo Vam iskrene čestitke povodom osvajanja naslova svjetskih prvaka u ekipnom sprintu 3X C-1. Naslovu europskih prvaka od prije mjesec dana iz Kraljeva, dodali ste i naslov svjetskih prvaka i tako svojim uvjerljivim nastupima i pobjedama pokazali konstantu u ostvarivanju vrhunskih rezultata na velikim sportskim natjecanjima, a što je odlika najvećih. Iskrene čestitke upućujemo i Vašem stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog kajakaškog saveza te Vam i ubuduće želimo puno uspjeha i osobnog zadovoljstva na radost svih nas."