Zagreb, 6. lipnja 2007. - Zlatne europske kanuiste Emila Milihrama, Tomislava Lepana i Igora Gojića, uz nazočnost čelnika i stručnih djelatnika Hrvatskog kajakaškog saveza, u srijedu 6. lipnja 2007. godine u sjedištu HOO-a, ...

Zagre, 6. lipnja 2007.- Zlatne europske kanuiste Emila Milihrama, Tomislava Lepana i Igora Gojića, uz nazočnost čelnika i stručnih djelatnika Hrvatskog kajakaškog saveza, u srijedu 6. lipnja 2007. godine u sjedištu HOO-a, primili su predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop.

Nastup na Europskom prvenstvu u spustu na divljim vodama (Bihać, 17.-20. svibnja 2007.), Hrvatska je zaključila osvajanjem tri zlatne medalje. Prošlogodišnjem naslovu svjetskog prvaka, Emil Milihram je pridodao i europsko zlato, a s Tomislavom Lepanom i Igorom Gojićem osvajači su zlatnih medalja u ekipnim vožnjama klasične utrke i u ekipnom sprintu.

Čelnici HOO-a čestitali su kanuistima i Savezu na do sada najuspješnijem nastupu na europskim prvenstvima, izrazivši zadovoljstvo ostvarivanjem vrhunskih rezultata u kontinuitetu, ujedno im zaželjevši puno uspjeha na predstojećim utrkama Svjetskog kupa u Austriji, Češkoj i na završnici u Italiji.