Zagreb, 27. travnja 2009. - Predsjednik i glavni tajnik Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj judašici Marijani Mišković članici splitskog kluba "Student" za brončano odličje koje je osvojila na Europskom judo prvenstvu 25. ovog mjeseca u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju.

Zagreb, 27. travnja 2009. - Predsjednik i glavni tajnik Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj judašici Marijani Mišković članici splitskog kluba „Student“ za brončano odličje koje je osvojila na Europskom judo prvenstvu ovog vikenda u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju.
Marijana Mišković, Splićanka, sa prvom europskom medaljom u povijesti hrvatskog ženskog juda, ali i ovogodišnjim prvim mjestom na Svjetskom kupu u Beču, broncom na grand slam judo turniru 2009. u Parizu, te i prošlogodišnjim izvanrednim 7. mjestom na Europskom prvenstvu u Lisabonu 2008., potencijalna je kandidatkinja za Olimpijske igre u Londonu 2012. Čelnici HOO-a u čestitci hrvatske olimpijske obitelji, Marijani su poručili:
Draga Marijana, najsrdačnije ti čestitamo na najnovijem športskom uspjehu koji je donio veliku radost kako tebi tako i istinskom štovatelju hrvatskog športa i osobito juda. Brončano odličje na Europskom prvenstvu u seniorskoj kategoriji (do 63kg) koje si osvojila u Tbilisiju u Gruziji, čini nam se logičnim slijedom tvoje športske izvrsnosti u međunarodnoj judo ženskoj konkurenciji. Čestitamo i vjerujemo da je tvoj uspjeh nova nada za hrvatski judo na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.
S tobom je hrvatska olimpijska obitelj.

Uz čestitku koju su uputili na splitsku adresu vrhunske športašice i Hrvatskog judo saveza (HJS) u Zagrebu, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop ugostit će tim povodom Marijanu Mišković i vodstvo Saveza na čelu s predsjednicom Sandrom Čorak , u srijedu 29. travnja u 10, 30 u sjedištu HOO-a na Trg Krešimira Ćosića 11 u Zagrebu.