ZAGREB, 15. lipnja 2014. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Tončiju Stipanoviću na naslovu europskog prvaka u Laseru i Tini Mihelić na osvojenoj srebrnoj medalji u Radialu na netom održanom Europskom prvenstvu u Splitu.

ZAGREB, 15. lipnja 2014. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, čestitali su Tončiju Stipanoviću na naslovu europskog prvaka u Laseru i Tini Mihelić na osvojenoj srebrnoj medalji u Radialu na netom održanom Europskom prvenstvu u Splitu:

"Bravo Tonči i Tina! Ponovo ste nas i cijelu hrvatsku olimpijsku obitelj razveselili i učinili ponosnima! Tonči, čestitamo ti na četvrtom naslovu europskog prvaka u olimpijskom Laseru, a tebi Tina čestitamo na europskom srebru u Radialu, tvojoj četvrtoj medalji u šest godina! Posebno nam je drago što ste ove velike uspjehe ostvarili pred domaćom publikom u Splitu. Odavno ste svojim uvjerljivim nastupima i pobjedama dokazali da s pravom pripadate u sam vrh jedriličarskog sporta, da ste nadareni, uporni i spremni na velika odricanja. Svakom novom pobjedom potvrđujete svoj status na europskoj i svjetskoj sceni. S veseljem očekujemo vaše nove nastupe i želimo vam još puno sportskog uspjeha, zdravlja i osobnog zadovoljstva! Iskrene čestitke upućujemo i vašem stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog jedriličarskog saveza." (hoo/msč)